Hvorfor bli medlem?

Mer igjen på bunnlinjen

Som bedriftsleder er du selvsagt opptatt av hva du til slutt sitter igjen med av kroner og øre på bunnlinja. Gjennom NML har du tilbud om en rekke medlemsfordeler.

Hjelp når du trenger det

Du får en av landets sterkeste og uavhengige fagavdelinger på laget. Vi gir verdifulle råd og veiledning når du vil utfordre deg selv eller står fast.

Gode råd fra advokatene er gratis

Hvilken standardkontrakt er riktig å bruke for ditt prosjekt? Bare ring og spør, gode råd er inkludert i medlemskapet. Våre advokater er spesialister på lover, avtaler og rettspraksis innen bygg og anlegg.

Digitale verktøy

Vi tilbyr egenutviklet KS-system og Kalkulasjonsverktøy som gjør hverdagen enklere for deg som driver murmesterbedrift. Vi tilbyr gratis kurs og du kan ringe rett til våre fagkonsulenter for support.

Bredt kurstilbud

Vi tilbyr medlemmene og ansatte i medlemsbedriftene etter- og videreutdanning gjennom aktuelle kurs til gunstige medlemspriser.

Unngå forsikringsfellene

Byggmesterforsikring AS kjenner til hverdagen og virkeligheten på byggeplassene og hjelper deg å velge riktige forsikringer.

Medlemsskap som konkurransefortrinn

Folk flest blir mer og mer bevisste på hvor viktig det er å bruke seriøse håndverksbedrifter. At bedriften er organisert gir trygghet for kunden. Vi har også gjort det enkelt for kunder å finne medlemsbedriftene.

Vi følger med for deg

Som bedriftsleder og håndverker er det mye å forholde seg til med stadige endringer i blant annet lovverk, forskrifter, kontrakter osv. Vi hjelper medlemmene til raskt å fange opp viktig informasjon og endringer.

Nettverk og faglig tilhørighet

Medlemskapet gir deg et unikt støtteapparat og nettverk, både lokalt og landsdekkende. Din bedrift vil også ha direkte medlemsfordeler ved gjensidig medlemskap hos BNL og NHO.

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt.